суботу, 22 червня 2013 р.

Долфі Трост - Entopic Graphomania

Долфі Трост. Бендер-Бендінг-Родрігез автоматичного письма. Але ні, бо його автоматизм мав дуже цілеспрямованим. Тцаратист. Якщо йому вірити, то - перманентний революційний стан - серцевина сюреалістичної теорії - використовується як стан, придатний для пізнавання та простір для дій.

Ентопічний феномен - за Германом фон Гельмгольцом це "коли за певних умов світло, що потрапляє до ока дає можливість побачити образи всередині ока".

Ентопічна Графоманія - це приклад методу - крапки на папері - поєднані лініями - дриганими або рівними. Це один з різновидів недешифруємого письма - того, котре ми любимо під йменням "асемічне". Метод дозволяє облишити контрольовані художні образи і перейти до тих, що знаходяться за межами сприйняття. Але все ще існує проблема пізнання крізь образи. Вона полягає у репродукуванні через мітки певних теоретичних засад і вірі у те, що невідоме може прийняти незнайому форму. Хибна віра творить розчарування. Асемічне письмо - це вища форма організації невідомого та єдина можливість вхопити це невідоме.















Немає коментарів:

Дописати коментар